Tina Westergaard
Blogger og iværksætter

Jeg er mor til 2 skønne unger, Johannes fra 2014 og Ellen fra 2016, gift med Rasmus, og sammen med de 3 og vores hund Lasse bor vi i et skønt lille hus i Sønderjylland.

Jeg er egentlig uddannet civilingeniør i arkitektur, men jeg har altid haft en passion for online medier og -markedføring. Jeg har siden min barsel med Ellen drevet min egen virksomhed hjemmefra, hvor jeg har udført både konsulentopgaver inden for online markedsføring, og opbygget flere blogs og hjemmesider.

Jeg er nok en nørd lidt ud over det normale. Når andre ser TV om aftenen sidder jeg gerne og roder i hjemmesider eller læser op på nye spændende teknologiske løsninger. Jeg er af natur meget nysgerrig og nyder hele tiden at udvide min horisont og afprøve nye og spændende ting.

Min passion er at hjælpe andre kvinder med at udvikle deres egne virksomheder og blogs, så de også kan tjene penge online. Jeg ved at det for mange børnefamilier kan være udfordrende at have to forældre der arbejder fuldtidsjob ude af huset, og jeg vil meget gerne være med til at hjælpe andre passionerede kvinder med at udleve deres vision om en virksomhed, samtidig med at der er tid til at være mor og leve et rigt familieliv.

Besøg mig også på Tinawestergaard.dk og Madformadelskere.dk

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.